Accu Asus k550jk

Gratuit
Recevez toutes nos informations et actualités par Email.

Entrez votre adresse email:

Accu Asus k550jd lanceert in Frankrijk een laptop van het nieuwe, veelzijdig, hoge prestaties gericht op spelers met een 15-inch Full HD IPS beeldscherm met minder dan 1500 euro in Windows 10. Het neemt een dedicated NVIDIA Pascal GTX high-end grafische kaart gekoppeld Optimus technologie, een hybride opslagoplossing voor dedicated SSD en consistente HDD capaciteit, een Quad Core i7 Kaby Lake Processor, een goede hoeveelheid RAM, een verlicht chiclet toetsenbord als evenals een verbinding USB 3.1 Type-C.

De Asus G502VM-FY231T richt zich op degenen die willen verwerven een veelzijdige 15-inch high performance laptop op hun gemak in de spelen.

Deze computer kan inderdaad om de favoriete spelen van de gebruiker op een goed niveau van details dankzij haar speciale GeForce GTX 1060 versie 6 GB dedicated kaart te ondersteunen.

Afhankelijk van de behoeften, de NVIDIA Optimus aan boord technologie maakt gebruik van de GTX-1060, de oplossing van de Intel HD 630 gehuisvest binnen de processor, het maximaliseren van de laatste ondanks haar bescheiden voordelen omdat het stimuleert autonomie dankzij zijn verminderde energie consumptie. In de praktijk wordt de Accu Asus k550jf geactiveerd door Optimus als het gaat om het uitvoeren van grafische behandelingen geacht te zwaar voor de Intel HD 630. Natuurlijk met een van deze grafische oplossingen is het mogelijk om naar te kijken, foto’s en video’s.

Met de 16/9e opmaak en Full HD definitie ideaal voor high-definition inhoud weergeven, leent het scherm zich goed voor dit gebruik. IPS, het scherm reproduceert kleuren nauwkeuriger dan gemiddeld tegelijkertijd belangrijke kijkhoeken, zowel horizontaal als verticaal. Dankzij zijn ontspiegeld behandeling biedt het scherm ook betere zichtbaarheid in een lichte omgeving dan een glanzende plaat.

Deze laptop levert ontworpen rond een Intel HM175-chipset, sterke algemene prestaties te vullen een maximum van gebruikers. Het is gebaseerd op de 8 GB van RAM-geheugen en een processor Kaby Lake Quad Core i7-7700HQ.

Met dergelijke onderdelen krijgen we een veel snellere werking dan met een 4 GB DDR3/4 gebaseerde PC en een Dual Core-processor, het verschil is bijzonder gevoelig op het gebied van RAM en CPU hefboom het platform multicore zoals videobewerking, 3D-rendering of foto retoucheren.

Dankzij de toegewijde 128 GB SSD ontworpen voor het hosten van de belangrijkste spellen/software naast het systeem, Accu Asus k550jk blijkt deze computer ook zeer responsief te gebruiken. Een 1000 GB harde schijf begeleidt de SSD zodat een totale opslagruimte.

Het Chiclet-toetsenbord maakt gebruik van een systeem van retro verlichting van de toetsen verwacht en merkbare om hen beter te onderscheiden in de schemering.

Tot slot, de geïntegreerde connectiviteit is goed, met inbegrip van Bluetooth 4.1 en Wi-Fi AC modules om te communiceren en draadloze verbinding-, audio- en Ethernet-poorten, HDMI en mini-DisplayPort video uitgangen handig als u overweegt dit PC aansluit op een TV of een monitor bijvoorbeeld, 1 USB 3.1 Type-C zonder te vergeten 3 USB 3.0 garanderen overdrachten samengesteld tot 10 keer sneller dan USB 2.0 als USB 3.0-apparaten zijn aangesloten op het.

Doorgaan met haar releases, heeft Accu Asus k550jx besloten om aan te kondigen vandaag, 27, een nieuwe top-line laptop die op de markt om deel van de ZenBook Pro lijn komt. We hebben het over het UX550VE-model, dat heeft zeer interessante technische specificaties en belooft te worden een uitstekende optie voor degenen die van plan om video’s en foto’s te bewerken.

Volgens wat is geopenbaard, komt dit nieuwe notebook op de markt met een Intel Core i7-chipset, plus een videokaart van NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti. Op zijn beurt, is de RAM, 16 GB. ASUS beweert ook dat het hier de ZenBook Pro “sneller, dunner en lichtgewicht” dat heeft al geleid tot. In het geval het gaat om een apparaat met afmetingen 365.76 x 251.46 x zeven-duim mm en een gewicht van slechts 1,81 Kg.

Wanneer het onderwerp doek is, teleur de Accu Asus k550la ook niet. Het heeft 15,6-inch beeldscherm met Full HD resolutie en scherm gebruik is 83%. Bovendien moeten wij ook wijzen op het feit dat dit apparaat ondersteuning biedt voor het aanraken van het scherm, maar ook als verenigbaar met de stylus pen stijl.

batterij voor Asus K550

Bovendien, in tegenstelling tot de MacBook Pro, de ZenBook Pro UX550VE telt met twee type A USB-poorten en twee type C USB. Er is ook een vingerafdruklezer, Micro-SD kaart ingang en een HDMI. Er is een 0.3 megapixel VGA-camera voor video-oproepen net boven het scherm.

Een ander kenmerk dat belooft te behagen gebruikers, vooral die reizen genoeg, is de ZenBook Pro batterij. ASUS zorgt ervoor dat het duurt maximaal 14 uur “normaal gebruik” en ondersteuning voor het snel laden heeft. Op deze manier is het mogelijk om te beschikken over maximaal 60% batterij in slechts 49 minuten in het stopcontact.

Voor de geinteresseerde gebruikers komt dit nieuwe Asus notebook op de markt kost US $1700 (R $5400, in directe conversie). Helaas, maar het is nog niet bekend of het in een officiële vorm in Brazilië en niet de prijs aankomen zal, als het echt gebeurt. Voor meer informatie is het noodzakelijk te wachten op de officiële uitspraak van het bedrijf in Tupiniquim grondgebied.

http://kopenaccu.wagomu.id/e49966.html

http://blog.udn.com/potentelaser/108682632

http://www.ibosocial.com/kopenaccu/pressrelease.aspx?prid=569034

 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »