Accu Asus g60j Laptop Topkwaliteit 5200mAh

Gratuit
Recevez toutes nos informations et actualités par Email.

Entrez votre adresse email:

Een paar maanden geleden kondigde Nvidia een nieuwe technologie voor gaming laptops die het was voorstander van Max-Q genoemd. Volgens Nvidia, deze “holistische benadering” ontwerp zou een gaming laptop met een GTX 1080 of 1070 binnenkant van het te zijn zo dun als een zakelijke laptop, of ongeveer 18 mm. natuurlijk we waren geïntrigeerd, dus we besloten om eens een kijkje op een machine die beschikt over de Max-Q ontwerp - de Accu Asus g56 .

Zeker genoeg zijn 17,7 mm dik met het deksel gesloten en weegt een lenig 5 pond, dat is ongeveer de helft van het gewicht van iets als de Accu Asus g56jk roofdier 17 we onlangs onderzocht. We waren nieuwsgierig om te zien of het zo’n dunne chassis en hete GPU kan nog steeds een bevredigende gokkenervaring zonder buitensporige fan ruis of gek warmte bieden. Laten we springen en zie hoe het uitgevoerd:

De ROG Zephyrus heeft een van de meest unieke ontwerpen die we ooit hebben gezien. Na het openen van het deksel, bent je onmiddellijk een ontmoeting met een touchpad op de uiterst rechtse kant waar een cijferpaneel meestal zou, met een full-sized toetsenbord links daarvan. Is een vrij grote, open ruimte ontworpen voor koeling is geperforeerd en strekt zich uit tot het display helemaal boven het toetsenbord.

Met de Accu Asus g56j , de grotere is beter mentaliteit als het gaat om gaming laptops uit het raam gegooid was. Het weegt slechts 4,9-pond en is een opmerkelijke 0,7-duim dun, en ondanks zijn formaat het beschikt over bijna identieke specificaties als de 9 pond (en tweemaal zo dik) Acer Predator 17. Dat is indrukwekkend, en lijkt te back-up van Nvidia vordering dat het ontwerp van de Max-Q echt kan een nieuw tijdperk inluiden van gaming laptops die kijken meer als dun-en-lichten dan enorme platen van kunststof zoals in het verleden.

Ik ben nogal dol op van het toetsenbord en touchpad-instellingen. Het is een beetje onhandig op eerst, als ik wennen moest aan het niet hebben van een plek te plaatsen mijn polsen tijdens het typen (een pad is opgenomen in het vak voor deze exacte reden). Na een paar dagen had ik geen probleem te typen of met behulp van de touchpad. Bovendien vond ik de touchpad aan de rechterkant van het toetsenbord voelde natuurlijker dan met het hieronder zoals in de meeste laptops hebben. Aangezien ik een desktop normaal gebruiken ben ik gewend aan het hebben van een muis aan de rechterkant van het toetsenbord, zodat spier geheugen meteen schopte en geëlimineerd alle potentiële aanpassingsperiode voor de plaatsing van de touchpad.

Intern, de Intel Core i7-7700HQ en GTX 1070 zijn een krachtige combo, en ongeveer net zo krachtig als delen deze dagen in de mobiele wereld krijgen. Accu Asus g56jr Afronding van de spec sheet is 16GB DDR4 geheugen, en een LED backlit 15.6-duim volledige HD-scherm (1920 x 1080) met een prettig display-vernieuwingsfrequentie van 120 Hz. de waarheid wordt verteld, ik heb geen probleem die kiezen voor een 1080p scherm met de vernieuwingsfrequentie van 120Hz over een 4K display , met name bij het spelen met een 1070. Niet alleen heeft het potentieel wat geld besparen, maar het mobiele deel van 1070 is perfect gecombineerd met een 1080p 120 HZ deelvenster.

De Accu Asus g60j Gaming Center app wordt gebruikt voor het weergeven van statistieken, zoals temperatuur en CPU/GPU laden systeem. Ook inbegrepen zijn hulpmiddelen voor gaming profielen maken, leegmaken en kleurenschema’s voor het toetsenbord instellen. Een profiel zal schakelen instellingen automatisch, op basis van uw voorkeur. Bijvoorbeeld, kunt u een profiel voor het PUBG dat, wanneer geselecteerd, zal onbruikbaar maken de ROG en Windows-toetsen, schakelt u al het beschikbare geheugen, evenals de visuele mode veranderen naar FPS — onder andere instellingen.

Om slank omlaag de Zephyrus, lijkt het alsof ASUS offeren een grotere batterij moest omdat degene die heeft opgenomen een kleine vier-cel-eenheid is. Niet verrassend, tarief niet het goed in onze tests. Onze benchmark batterij gaat een 4K-video op 50 procent helderheid in een lus met alle geen onnodige connectiviteit uitgeschakeld, en het resulteerde in een runtimefout van slechts 86 minuten voordat de Zephyrus liep uit SAP. Het is niet het ergste levensduur van de batterij, dat we hebben gezien in onze het testen, met de MSI GE62VR Camo ploeg beweren dat twijfelachtige getiteld op 81 minuten, maar het is nog steeds een van de laagste, en teleurstellend voor een laptop voor mobiliteit ontworpen.

Accu Asus A32-k53

Ik was in staat om eek 41 minuten van continu te worden afgespeeld op accustroom werkt voordat de lage batterij waarschuwing popped opwaarts, na welke prestaties was zo ernstig smoorklep ik niet kon blijven spelen. Net als elke andere gaming laptop, het niet ontworpen om eigenlijk een spel op de weg omdat alles downclocks teveel te plezierig, niet te vergeten zorgen voor warmte en lawaai maken.

De ROG Zephyrus is een beetje zoals de Razer Blade - uiterst draagbaar en krachtig, maar ook luid en duur. Dat is niet te zeggen dat de Zephyrus is een slechte laptop, want het is gemakkelijk de meest krachtige notebook die IGN heeft getest voor zijn grootte, dat indrukwekkend is. Maar die grootte komt tegen een scherpe prijs. Als uw nummer één prioriteit is om een draagbare gaming laptop die niet op PK beknibbelen, is de Zephyrus uw jam. Anders, Bespaar jezelf wat geld en een grotere, omvangrijker laptop voor aanzienlijk minder geld krijgen.

http://kopenaccu.seesaa.net/article/454029490.html

http://kopenaccu.on.omisenomikata.jp/diary/1721270

http://blogs.montevideo.com.uy/blognoticia_121688_1.html

 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »