Accu Asus Rog gx800v Professioneel Online

Gratuit
Recevez toutes nos informations et actualités par Email.

Entrez votre adresse email:

De Accu Asus 0b110-00460000 is een verrassend draagbare mid-range van het 14-inch-laptop, biedt sterke visuals en een lichtgewicht ontwerp. Het is echter niet helemaal de ideale reisgenoot in deze prijsklasse.

ASUS heeft massa’s ervaring als het gaat om Windows laptops en haar ZenBook UX410 slechts een van de nieuwste modellen is te UK klapopslag laat in 2017. Deze notebook £599 serveert een ruime 14-inch Full HD-scherm in een doorgedreven licht en slank chassis, waardoor het serieus verleidelijk voor iedereen na sterke visuals in een draagbare vorm.

Die metalen chassis ziet er heel netjes, met Accu Asus a42n1608 traditionele swirly circulaire patroon boven. Het is ook doorgedreven ruige, inweken van stoten en pony zonder klachten. Op 1,4 kg, die het is vrij licht ook, zelfs wanneer u het rond hele dag lang sjouwen bent.

Kijk naar de zijkanten en vind je een goede selectie van poorten. Naast drie full-size USB-aansluitingen krijg je één Type-C poort voor snelle data-overdracht. Er is een HDMI-poort aansluiten op een monitor of projector, plus een kaartslot voor SD geheugen uit te breiden van de 128GB ingebouwde SSD-opslag. Merk op dat u naar de 256GB van ruimte upgraden kunt bij de aankoop van de UX410, tegen extra kosten.

ASUS heeft voorgeschoteld van een toetsenbord dat goed formaat en comfortabel genoeg voor bashing een essay of twee voor onderweg. De typen actie gaat een beetje sponsachtig jegens het centrum, hoewel de sleutels beschikken over goede reis, deprimerend rond 2mm in het chassis wanneer stak. Dientengevolge, voelt dit meer als een goede desktop board dan de meeste andere laptop toetsenborden.

Alle toetsen zijn een goede maat en wij niet zelfs veel te worstelen met de dinky pijltoetsen, die normaal op Accu Asus Rog g800v laptop toetsenborden zijn geplet. Je volledige achtergrondverlichting, zodat u gelukkig in het donker werken kunt zonder anderen te storen.

Helaas is de ZenBook UX410 van compacte touchpad, met zijn geïntegreerde linker en rechter muisknoppen, minder dan stellaire. Het is niet een slechte grootte en reageert goed op jat, maar deze muisknoppen zijn serieus koel; vaak moet u een paar keer klikken voordat uw input is geregistreerd. Het stootkussen detecteert gelukkig ten minste een vinger tik ergens op het oppervlak, om te werken als een Linksklik alternatief.

Deze laptop biedt een ruime 14-duim Leidene vertoning en het is een van de meer indrukwekkende eigenschappen van Accu Asus Rog g800vi apparaat. Voor een, de randen naar links, zijn rechts en van boven van het scherm nog slank dan de nieuwe Macbook Pro’s; ASUS heeft echt het deelvenster verpakt in daar, mooi en strak.

Visuals zijn doorgedreven scherpe dankzij de Full HD 1920 x 1080 resolutie. Hier ziet u afzonderlijke pixels als je opstaat sluit, maar hoog-def-films en games nog steeds ziet er geweldig en we had geen probleem bewerken van foto’s. Kleurweergave is ook doorgedreven sterk, met heel nauwkeurig tinten die mooi opvallen.

En hoewel de Accu Asus Rog gx800v van deelvenster niet onder de helderste die we onlangs hebben getest, de matte afwerking betekent dat licht niet terug het oppervlak stuiteren. Zichtbaarheid is dan ook aanvaardbaar zijn in de meeste omstandigheden, zelfs wanneer de zon schijnt (niet veel van een probleem in het Verenigd Koninkrijk in November, weliswaar).

Helaas kantelen het scherm niet alle de weg terug, voor gebruiksgemak bij het reizen, hoewel de brede kijkhoeken betekent dat is niet veel van een probleem.

Wat betreft de audio, heeft Asus samengewerkt met Harman Kardon te leveren sommige vrij scherpe en nauwkeurige reproductie van het geluid in de UX410U. We schopte gelukkig terug met sommige muziek terwijl u werkt, zonder toevlucht te nemen tot het inpluggen in de koptelefoon.

De enige kwestie is, de sprekers staan op de onderlip van de laptop. Dat de algemene kracht dempt als het geluid is niet op je gezicht gericht en bijzonder kwellende bewijst hebt u het apparaat zat op uw schoot. In dat geval vonden we dat de sprekers waren vaak verstikt, zodat het geluid is gedempt.

Onze Accu Asus Rog gx800vh review model droeg bewerker van Intel Core i3-7100U, gesteund door 4GB van RAM. Merk op dat u kiezen kunt voor een upgrade dit naar een Core i5-7200U chipset, voor meer geld. In beide gevallen krijg je geïntegreerde HD 620 graphics.

Een paar kleine stottert en stammers hier en daar, merkte we tijdens dagelijks gebruik. Bijvoorbeeld, duurde de laptop vaak wakker een paar seconden, terwijl het graag van Google’s Chrome browser nodig vaak een paar seconden meer te schoppen in het leven na slaapstand. Toch kunt u office-software geen probleem en we speelden sommige minder veeleisende spellen met een solide framerate. Gewoon probeer niet om iets als een recente FPS, zoals de geïntegreerde GPU op zijn gezicht vallen zal.

Accu voor Asus ROG GX800VHK

Een enkele lading van de batterij van de UX410 gaf ons meestal ongeveer vijf tot zes uur voor algemeen gebruik. Het gaat hierbij om surfen op het web, document bewerken, bewerken van foto’s en de oneven plek van gaming en video streaming op een pauze.

Deze Asus laptop zit stevig in de mid-range laptop beugel, met zijn vraagprijs £599. Voor dat geld levert de ZenBook UX410 een redelijk lichte en toch doorgedreven robuust ontwerp, evenals een aantrekkelijke scherm en een comfortabele het typen ervaring.

Dat gezegd hebbende, prestaties is niet zo sterk als wij hadden gewild voor het prijspunt. Je boete voor surfen op het web, mediastreaming en fotobewerking, maar gamers en iedereen die op zoek om te spelen met video moeten kijken elders.

http://potentelaser.blogerka.cz/_/Accu-Asus-k555ln

http://www.generaccion.com/usuarios/150362/accu-asus-k555lab

http://kopenaccu.iobloggo.com/21/kopen-accu-asus-r511la-goedkope-

 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »