Accu HP fz441aa

Gratuit
Recevez toutes nos informations et actualités par Email.

Entrez votre adresse email:

De eerste Accu HP 504610-001 was een waardig oppervlak Pro rivaal: strak en aantrekkelijk, het bood ook meer voor uw geld dankzij de meegeleverde toetsenbord en Stylus. Maar het werd tegengehouden door een verzameling van problemen, waaronder een slechte kwaliteit scherm en onder de gemiddelde luidsprekers. Net als Microsoft, heeft HP bijgewerkt haar consument 2-in-1 voor 2017. Dus, heeft HP eindelijk de magische formule gevonden?

HP heeft ook versterkt het ontwerp van de Spectre x2. De donker grijze aluminium behuizing en de koperkleurige bekleding zien er niet alleen geweldig uit, maar zijn een genot om te gebruiken. De tand biedt tot 165-graden van aanpassing, waardoor het gemakkelijk op te zetten op precies de juiste hoek, terwijl het zowel licht en dun. Dat het gedeelte van de Tablet weegt zuivere 780g, stijgend tot 1.15 kg met het toetsenbord, en is slechts 8mm dik; dat is dezelfde dikte als de Galaxy s8.

Accu HP 504610-002 vindt ruimte voor twee USB-C-poorten aan beide zijden van de Tablet, en beide kunnen worden gebruikt voor het opladen, display output en data transfers. De linker kant bevat ook een microSD-sleuf en een 3,5 mm koptelefoonaansluiting, maar je zou geneigd zijn te houden met de bang & Olufsen-branded speakers die flank van het scherm en het gezicht naar voren: ze klinken geweldig, met opmerkelijk full-bodied audio voor een dergelijk slank apparaat. Elders, HP bevat Intel 802.11 AC draadloos en Bluetooth 4,2, plus twee camera’s: een front-facing, 5-megapixelcamera met een dubbele microfoon en een achter-Facing 13-Megapixel shooter.

Het toetsenbord hecht magnetisch aan de Tablet via een tien-pins connector en kan ofwel worden geregeld, zodat het ligt plat op het Bureau of gekanteld op een lichte hoek. Er is minimaal toetsenbord Flex met het toetsenbord in de laatste configuratie, en de toetsen zijn goed verdeeld, verlicht en hebben een mooie, positieve actie. Accu HP 506916-371 Typen is een briesje op dit toetsenbord.

Het trackpad is breder dan het model van vorig jaar en de matte glazen top voelt heerlijk onder de vinger. Maar ik vond het gebruik van het hit en missen. Soms zou het niet goed volgen mijn swipes en klikken, waarbij meerdere pogingen.

Meer lastig was de erkenning van de meegeleverde toetsenbord en trackpad met de Spectre x2 hoofdframe. Af en toe, wanneer flipping tussen laptop en Tablet-modus, de x2 zou gewoon weigeren om verbinding te maken met het toetsenbord, zelfs met het nog steeds bevestigd.

Aan de positieve kant, de Accu HP envy-14 Active pen werkt feilloos, vooral met Windows inkt integratie. Met 2.048 niveaus van drukgevoeligheid, het is heerlijk responsief en de vulling heeft een “gripy” voelen op het oppervlak van de Tablet. Palm afwijzing is effectief ook. Maar de Microsoft pen scoort het op twee punten: ten eerste, de hp’s is niet Tilt-staat; Ten tweede, Microsoft biedt 4.096 drukpunten en een mooier “pen op papier” voelen.

Een gebied waar de x2 is drastisch verbeterd is het display. Waar het aanbieden van vorig jaar was een WAN, weggespoeld 1080p-scherm, dit jaar is 12.3 in display heeft een scherpere resolutie van 3.000 x 2.000 en ziet er geweldig uit. Het is nog scherper dan het oppervlak Pro 4 ’s 12.3 in 2.736 x 1.824 “PixelSense” scherm, dat is iets te zeggen.

Testen met onze colorimeter produceerde indrukwekkende resultaten. De Accu HP fz332aa gereproduceerd 91,7% van het sRGB-kleurengamma, wat resulteert in levendige kleuren. Het is ook kleur accuraat en heeft een verbluffende 1315:1 contrast ratio. Films, Foto’s en tv-shows zien er fantastisch uit. En het wordt nogal helder, ook: op 488cd/m2, dit is een van de weinige laptops die u gebruiken buitenshuis op een zonnige dag.

Binnen, Accu HP fz441aa er is een 2,4 GHz Intel Core i7-7560U met 8GB van LPDDR3-1866 SDRAM. In combinatie met Windows 10 Home 64-bit, de HP Spectre x2 voelt zich ontvankelijk in het dagelijks gebruik. Ik was teleurgesteld, toen, toen het kon alleen maar optrekken 40 in onze benchmarks. Vergelijk dat met de eveneens gespecificeerde oppervlakte Pro 2017-zij het met 16gb van RAM en een fractionly snellere bewerker-die 60 scoorde. De HP Spectre x2 Score is dichter bij de oude Microsoft Surface Pro 4 (met een Intel Core i5-6300U), die 44 bereikt in dezelfde tests.

Prestaties in de cross-platform Geekbench 4 benchmark is een heel ander verhaal. De HP Spectre x2 is de top hond hier, met een Score van 4.441 en 8.222 in de single-core multi-core benchmarks respectievelijk vergeleken met het oppervlak Pro 4 ’s 3.634 en 7.046.

batterij voor HP 728460-001

Dus waarom het schril contrast in de resultaten? Het is omdat onze in-House benchmarks veel langer in beslag nemen, en op een gegeven moment thermische smoren in het spel komt, het beperken van de prestaties van HP. Geekbench 4 duurt slechts een paar minuten in beslag, terwijl onze benchmarks kan enkele uren duren.

Voor graphics, HP vertrouwt op Intel geïntegreerde Iris plus graphics 640. U zult niet spelen moderne titels op de display van de 3.000 x 2.000 native resolutie: in de GFXBench benchmark, de Spectre x2 beheerde slechts 8.6 fps in de auto achtervolging en 15,6 fps in de Manhattan 3 benchmark op deze resolutie. Echter, als je wilt om de laptop te gebruiken voor gaming, krijg je fatsoenlijke resultaten door te bellen vaststelling van de resolutie naar een meer beheersbaar 1080p. Hier, de laptop bereikt 23.8 fps en 42.6 fps respectievelijk.

 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »