Accu HP Pavilion 17-f200

Gratuit
Recevez toutes nos informations et actualités par Email.

Entrez votre adresse email:

De 15-inch hybride yoga zijn lichter, kleiner en 720 landde aan de redactie en de minder krachtige Accu HP Pavilion 17-f000, die perfect is voor de inzet in het domein van het bedrijfsleven. HP met deze hybride bleek dat de computer niet hoeft te worden lelijk en onmodieus.

Op het eerste gezicht je HP Elitebook x 360 1030 G2 op maat minimalistisch design. Scherpe randen, strakke lijnen en aluminium body-op het eerste gezicht, kunnen sommige mensen verwarren met een MacBook. Deze HP weet iets wat hij MacBook kan alleen afgunst. De scharnieren en het aanrakingsscherm staan de Elitebook Tablet toe, of bouwen het in de Xbox 360 die als tent of tribune wordt gebruikt.

In tegenstelling tot veel andere hybriden, dit werkt zeer goed als een Tablet, en dankzij het feit dat het weegt slechts 1,28 kg. Elitebook x 360 dus er is geen probleem te houden in de ene hand en de tweede, bijvoorbeeld, om de stylus pen Accu HP Pavilion 17-f100 actief te trekken. Jammer dat deze pen niet is opgenomen.

De test liep op de Intel Core i7-processor configuratie ons-7600U, die voorziet in veel macht, ondanks het feit dat het een lagere prestaties familie van processors. Sekunduje processor, 8 GB RAM, wat anders voor enige tijd, maar het is zeker voldoende als het niet genoeg, de verkoop is ook een versie met 16 GB RAM-geheugen.

13,3-inch diagonaal heeft een Full HD resolutie, waarvoor ik hou. De hogere resolutie zou op de diagonaal van de betekenis zijn en zou onnodig vyťažovalo batterij verliezen. Accu HP Pavilion 17-f200 stelt dat het model moest verduren 16 uur en 30 minuten. Tijdens het testen in het geval en het schermhelderheid ingesteld op 70% batterij duurde 11 uur en 30 minuten.

Het is niet de producent vermeld, maar de levensduur van de batterij is voldoende, dus je hoeft niet noodzakelijkerwijs Trek de lader met je mee. Het is door de normen van een dergelijk compact apparaat groot genoeg. Aan de andere kant, de HP Elitebook x 360 ondersteunt snel opladen, laadt de batterij gedurende 30 minuten tot 50%.

Boven het scherm is Accu HP Pavilion 17t-f000 webcam en infraroodsensor, die wordt gebruikt om het systeem te ontgrendelen via de ramen Hello. Het ontsluiten van het gezicht is eenvoudig en werkt goed in het donker. De toegang tot het systeem is vaak ontgrendeld voordat u zich in een comfortabel voor de computer vestigt. Ik was verrast dat alleen infraroodlampen als je een zichtbaar knipperen ontgrendelen. Maar het is niet niets vervelend, gewoon ongewoon.

Als u niet wilt ontgrendelen om zijn gezicht te gebruiken, maar er is ook een vingerafdruklezer. Unlock door middel van vingerafdruk is nog sneller dan het ontsluiten van het gezicht en het werkt zelfs wanneer u de Elitebook tablet gebruikt. In dit geval, maar natuurlijk moet worden gepalpeerd aan de andere kant van het apparaat.

Ik heb ook lof voor het menu van de havens, dat is, ondanks de dikte van slechts 2,18 cm royaal. Aan de rechterkant is een klassieke USB, HDMI in, USB-3,1 full size C en de microSD-kaartlezer. Accu HP Pavilion 17z-f000 Aan de linkerkant is de tweede USB-poort, hoofdtelefoonaansluiting en microfoon 3,1 gecombineerd met een Smart Card lezer. Hewlett-Packard gaat met het apparaat duidelijk tegen de huidige en de aanvoerhavens zal trekken iedereen die ontmoedigd uit het tijdperk van de adapters.

Het geluid van deze hybride is om ervoor te zorgen dat bedrijf bang Olufsen en horen is. & Niet dat de beste klinkende apparaten op de markt, maar vanwege de dunne lichaam en het feit dat dit een computer is speciaal ontworpen voor het werken, de speakers zijn verrassend luid en goede kwaliteit.

Tijdens de test, maar mislukte meerdere malen, met de audio-driver opnieuw te installeren hielp ook niet. Accu HP Pavilion 17z-f100 Geluid ineens gestopt met werken, en later begon weer aan het werk. Het is een schande, want dit is een software fout Kazila goede indruk van de kwaliteit hardware. Moet ik denk dat HP zal dit lek vast te stellen door middel van updates.

Accu Asus A41N1308

Natuurlijk hoeft u niet te vergeten het toetsenbord en touchpad. Alleen het toetsenbord heb ik verliefd op in de eerste keer op deze hybride. Ondanks de relatief lage lift werkt alsof je schrijven op het klassieke toetsenbord. Om een goede indruk is ook aangenaam te klikken naar beneden, wat natuurlijk niet past bij iedereen. Het touchpad is nauwkeurig en je vingers glijden over het oppervlak van de put. Maar ze zouden een beetje minder rigide knoppen.

De HP Elitebook is een goede keuze voor de x 360 1030 G2 voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit hybride apparaat met štedrou bereik van de havens. Dat is echter een apparaat van de gezinnen, met een hogere prijs. de Elitebook van hoge kwaliteit aluminium body, goed gedaan toetsenbord of menu van de havens, terwijl een hogere prijs, maar het wil ook software te leveren aan het apparaat bestemd voor het belangrijke werk dat ze kunnen vertrouwen in alle omstandigheden.

 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »