Accu Asus R409LN Goedkope en Goede

Gratuit
Recevez toutes nos informations et actualités par Email.

Entrez votre adresse email:

Nieuwe laptop ontworpen voor gemeenschappelijk gebruik, de Accu Asus R409LB wordt weergegeven op minder dan 600 euro in Windows 10. Het beschikt over een Kaby Lake Core i5-processor, een goede hoeveelheid RAM-geheugen, een grote capaciteit harde schijf, een entry-level NVIDIA dedicated grafische kaart, een 15-inch Full HD Anti-Glare Display, of een USB-verbinding 3,1 type-C.

Het originele ontwerp geborsteld metaalafwerking met donkerbruine schelp en interieur goud geeft het een relatief elegante look. Het heeft onmiddellijk op technologie om uit stand-by in enkel 2 seconden te krijgen.

Zoals voor de onboard-verbinding, is het in staat om een maximum van gebruikers te voldoen met zijn video-uitgangen VGA en HDMI handig om deze laptop gemakkelijk aansluiten op een monitor of een TV bijvoorbeeld, de USB-3,1 type-C, de draadloze modules Wi-Fi N en Bluetooth 4,0 voor externe verbindingen een d communicatie, de audio-en Ethernet-poorten zonder te vergeten zijn 2 USB 3,0 en USB 2,0 compatibel, de USB-3,0 garantie overdrachten sneller gemaakt dan in USB 2,0 als u de stekker in een USB 3,0 apparaat.

ASUS heeft net officieel vrijgegeven laptop lijn 2-in-1 Accu Asus R409LC super dun, lichtgewicht ontwerp krachtige prestaties met de mogelijkheid om te roteren 360 graden met flexibele vouwen scharnier ErgoLift super duurzaam.
ZenBook Flip 14 uitgerust processor Intel Core i7 quad core op de 8e generatie van de nieuwste grafische kaart, 8 GB RAM, Intel graphics 512 GB SSD en 620 UHD. 14-inch touch screen met dunne velgen NanoEdge, ASUS touch pen Stylus ondersteuning. Met de hoeveelheid tijd de batterij tot 13 uren, ZenBook Tik 14 gemakkelijke creatieve steun wanneer in de wijze van de Tablet, de behandeling van het document in laptop wijze, altijd aan de behoeften van gebruikers in om het even welke wijze voldoet.

Het product werd uitgebracht met versie 2, configureren van de prijs 30.490.000 respectievelijk voor de Intel Core i7 en 26.990.000 voor de Intel Core i5.

Over design, ZenBook Flip 14 vervaardigd uit aluminium, Accu Asus R409LD zelf de compacte, slanke ontwerp slechts 13, 9 mm en licht slechts 1, 4kg. Terug deksel van Concentric Metal Zen-geïnspireerde functies, gecombineerd met gele tape beoordelingen de opkomst meer subtiliteit van de machine.

Het product heeft een 14-inch touchscreen machine compact slechts gelijk aan ongeveer 13 inch laptop voor. Asus zei, ze zijn blijven toepassen van de technologie van ultra-dunne NanoEdge scherm grens, plinten het scherm flip ZenBook 14 ’s slechts 7,5 mm, helpscherm/Body ratio bereikt 80%, grote displaygebied in een Compact frame.

Een belangrijke factor in het ontwerp van de ZenBook Flip 360 ErgoLift scharnieren is 14 ° kunnen gebruikers gemakkelijk schakelen tussen de modus met behulp van de high-performance notebooks en Tablet-pc’s lichtgewicht een flexibele manier. Operationele structuur van de dubbele scharnier helpt lift en kantelen van het toetsenbord naar de perfecte locatie wanneer de laptop te openen met de 135-graden hoek.

De hoek van het toetsenbord niet alleen optimale typen ervaring, maar ook de Accu Asus R409LDV warmteafvoer te verbeteren met de convectie luchtstroom onder het lichaam, houden de Flip 14 ZenBook altijd cool bij het werken in de laptopmodus. Om ervoor te zorgen duurzaamheid en optimale betrouwbaarheid van mechanische onderdelen, zijn prachtig vervaardigd met behulp van speciale stalen componenten om kromtrekken fenomeen te minimaliseren door middel van het proces gebruikt.

De Flip ZenBook uitgerust 14 lithium-polymeer 57Wh door ASUS is in staat om te werken tot 13 uur, in combinatie met de snelle oplaadtechnologie tot 60% in slechts 49 minuten.

Lijn 2-in-1 laptop is ook uitgerust met technologie show exclusieve ASUS Splendid. Met deze technologie worden de parameters automatisch aangepast aan elk type afbeelding. 100% sRGB kleuren stroken en 1000:1 contrast aan het beeld tonen levendig, eerlijk. Eye Care verwijderen mode het groene licht tot 30%, waardoor het risico van vermoeidheid wanneer om te kijken naar het scherm voortdurend. ASUS Tru2Life ondersteunt analyse van elke pixel in een frame en optimaliseren helderheid en scherpte op elke pixel om de Accu Asus R409LN video ziet er duidelijker, meer gedetailleerde en meer realistisch met een hoog contrast meer dan 150%. ASUS TruVivid verbetert de helderheid en het verminderen van het niveau van Glare scherm tot 67%, Help beelden duidelijk laten zien of buitenshuis.

Over luidsprekers, Flip ZenBook 14 met behulp van ASUS SonicMaster audio systeem door Harman Kardon; samen met speciale hardware combinatie is op maat-met inbegrip van Smart amp-technologie voor geluid luid en duidelijk-en software ontworpen om de audio-ervaring voor de gebruiker te optimaliseren.

Accu Asus R409LNV volledige i/o-poorten, met inbegrip van USB-type-c (USB-c) voor een gemakkelijke verbinding en de overdracht van de gegevens snel. Bovendien, er zijn ook 2 USB 3,0 gen 1 type-A, haven HDMI en microSD kaartgroef, kan ZenBook Tik 14 met diverse randapparaten verbinden.

Accu UX305F Asus

Het typen op de ZenBook Flip 14 comfortabel en nauwkeuriger dankzij de full-size toetsenbord met backlit toetsen indrukwekkende Cruise 1,5 mm. model 2-in-1 laptop heeft touchpad bedekt grote spiegels met een hoge nauwkeurigheid, met geïntegreerde vingerafdruksensor.

ZenBook Tik 14 staat gebruikers toe om volledig de eigenschappen van de recentste verwezenlijkingen van Vensters met inbegrip van Vensters te ervaren 10 inkt, Cortana, moderne reserve, het continuüm van de wijze, en vingerafdruk login 1 aanraking gemakkelijk met Vensters Hello. Dit product ondersteunt ook ASUS pen, touch pen voelen natuurlijke greep, kan identificeren 1.024 niveaus van de macht te raken.

http://www.bestebloggers.nl/blog/5000mah-7.6v-laptop-accu-voor-asus-e202sa-12828

http://tblo.tennis365.net/kopenaccu/2018/03/06/nieuwe-laptop-accu-voor-asus-x205ta/

http://www.onlinetagebuch.de/kopenaccu/2018/03/06/accu-asus-0b200-00670100

 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »